Alapozás Mallorcán

2015. Március.9 (10 edzésnap, 11 éjszaka)

A téli alapozó edzőtábor elsődleges célja, hogy a hazai hideg időjárásból kiszakadva, 1-2 hetet ideális, nyári körülmények között készülhessünk a versenyszezonra. Ez nagyban elősegíti a fizikai fejlődést és csapatban, edzőkkel készülni motivációnak sem utolsó!

Főleg alapozó, kilométergyűjtő edzések lesznek a 10 edzésnap során, amit Mallorca szigetén szeretnénk eltölteni. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen meleg-égövi felkészülési időszak céltól függetlenül mindenkinek hasznára válik. Ha rendelkezel már triatlon tapasztalattal és jobb időeredményt szeretnél elérni vagy most ismerkedsz a sportággal, edzőtáborunk mindkét esetben hasznos lehet számodra. Ezért amatőr, hobby szinten sportoló személyeknek edzéstervvel és vezetett edzésekkel készülünk. Az edzéstervet mindenkinek a tudásszintjének megfelelően állítjuk össze. Ezért a tábor első napján mindenkit felmérünk, és ez alapján határozzuk meg a személyes edzéstervet.

Helyszín: Mallorca, Magaluf, Hotel Apartamentos Vistasol & Spa

A szállás 2-3 fős önellátó apartmanokban lesz. A Hotelben ingyenesen használható edzőterem és wellnes részleg található. A szállás területén az úszóedzések megtartására is alkalmas medence van, így ezért sem kell majd máshova mennünk. A szállás egész területén ingyenes Wifi biztosított.

 

Az edzőtábor programja az alábbiakat tartalmazza:

  • szállást apartmanokban
  • szállást apartmanokban
  • vezetett edzéseket
  • szervezett programokat
  • Triactos meglepetés

Az edzőtábor részvételi költsége:

  • reggeli nélkül: 530 Eur
  • reggelivel: 590 Eur

Repülőjegy és biztosítás egyénileg. Tíz fő felett repülőjegy csoportos kedvezményt tudunk igénybe venni

Jelentkezés és info:

Bíró Zoltán 0630/6205355 vagy biro.zoltan@triacto.hu

Jelentkezési határidő február 20. Ezután nem áll módunkban jelentkezést elfogadni. Az edzőtábort minimum 6 fő jelentkezésével tudjuk elindítani.