Rólunk mondták

A Triacto-ra én kora tavasszal találtam rá - mikor a sok munka miatt ki kellett hagyni a szokásos Mallorcai edzőtáboromat :-( - épp egy hetes Klagenfurti túrát szerveztek, ami kb. 1 hétbe zsúfolta be a 2 hetes edzőtábort (1100km 6 nap alatt). Ez elég őrült vállalkozásnak tűnt, így egyből jelentkeztem. Ez még így utólag is őrült vállalkozás nem csak annak tűnt,  ha nincs a profi szervezés ( gondos útvonalterv, igényes szállások, nagyon finom esti szénhidrát bombák, kísérőautó) és persze a remek csapat akkor nem triviális, hogy végigcsinálom…..Akkor tavasszal kihozták belőlem a maximumot és ez meglátszott a nyári versenyek bringás időin.

Sanya

A 2015 –ben a legtürelmesebb, a legprofesszionálisabb és a legemberibb edzőbá’ kategóriában  nálam a nyerő a Triacto csapat: Zoli, aki segített megtenni az első ’csetlő – botló’ lépéseket a kerékpárral és elmagyarázta, hogy a bo(l)yozásnak semmi köze a pasi fogáshoz. J Geri, aki kérlelhetetlenül hajtott a lámpapóznák között és ellátott a legfontosabb regenerálódási tippekkel a Balaton körbefutás előtt. Laci, aki a törött kezem ellenére is tudta bennem a lelket tartani és persze, akire mindig lehet számítani egy futás utáni sörnél. Bár én még februárban csak messziről csodáltam a ’nagy és erős’ triatlonosakat, nyáron már közöttük futottam a vízbe az Ironman 5150 –es versenyen és teljesítettem a távot. Ez az én sztorim, de bárki előtt ott a lehetőség, hogy megírja a saját sport sikertörténetét. Köszi srácok a 2015 –öt és a folyt. köv. !

Évi

Szuper volt a professzionálissan megszervezett edzőtábor Ausztriában, nélkületek nem tekertem volna több mint 1000 kilómétert egy hét alatt. :-) Köszönet az egész éves lelkes munkátokért, a közös kilóméterekért. Profi segítséget nyújtottatok a felkészülésben és végig mellettem álltatok, hogy megcsináljam életem első teljes távú Ironman versenyét. "Csak keményen!" továbbra is! :-)

mp

42 éves családanyaként, egyszerű háziasszonyként, dolgozó nőként, amatőr sportolóként, igen jól érzem magam a bőrömben. Sokan kérdezik tőlem mi a titkom. Áruljam el a receptet.

Akkor csak most, csak Nektek, csak itt!

Íme az én szívből jövő alaprecept ötletem amatőr triatlonosoknak és a hozzám hasonló macáknak:

  • indítsd a heted egy bomba shake-el, melynek neve: nyers céklalé felturbózva – ez csak opcionális (cékla, alma, sárgarépa, ananász turmix)
  • majd menj le a triacto lifestyle edzéseire!!!!
  • (Zoli: úszás és kerékpár, Geri: futás, Laci: jókedv és vidámság)
  • tarts egy pihenőnapot
  • rendszeresen és periodikusan ismételd a felsoroltakat!!!

ez egy legális doppingszer – garantáltan nem buksz le, garantált a szakértelem, garantált a „jótanácsadás”, garantált a jókedv és garantált a jó társaság!!

 

Nekem nagyon bejött! Próbáljátok ki!

Hajnal Virág