Nyári Laci

Üzletember, amatőr sportoló.

2005-ben kezdődött a triatlonhoz vezető utam, egy maratoni futásra való felkészüléssel. Azóta számtalan futóversenyen indultam és sikeresen célba értem. Többek között maratoni futóversenyek, csapatban a Spuri Balaton Szupermaratont többször teljesítettem.

2012-ben ismerkedtem meg a triatlonnal és indultam első versenyemen, a Fadd-Dombori sprint távon. Ezután nem volt megállás a rá következő évben két fél távot is teljesítettem, egyiket a Balatonman Triatlon fesztiválon, a másikat pedig váltóban Nagyatádon!

2014-ben a Balatonman Triatlon fesztiválon, az előző évi időeredményemen 50 percet javítva értem célba, 5:56-os idővel!

2014.július.26-án valóra vált egy nagy álmom: teljesítettem az ironman távot! Nagyatádon 12:29:24 alatt értem célba, megfelelő felkészüléssel, ez bárkinek elérhető!

Teljesítettem az Ironman 70.3 Budapesti versenyét, 5:41-es egyéni csúccsal, természetesen elégedettségről szó sincs, jövőre cél az 5:00 közeli eredmény…

2015. július 25-én második hosszú távú versenyemet teljesítettem 33 percet javítva előző évi eredményemhez képest: 11:56-os idővel, cél 11:00 alá…

Ebben az évben volt szerencsém kipróbálni egy tengerentúli féltávú versenyt is, melyen fantasztikus élményekkel és rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb.

Tíz éven belül indulni szeretnék az Ironman világbajnokságon, Hawaiion!

Addig folyamatosan azért fogok edzeni, hogy a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető kvalifikációt teljesítve, ott állhassak a triatlonsport bölcsőjének helyszínén, a konai rajtvonalon!