FitKid edzések Törökvészen és a Batthyány térnél

 

A TRIACTO Három Lépés Sportegyesület FitKid szakosztálya 2017. januárjában alakult, és a gyerekek körében rendkívül népszerű sportolási lehetőséget biztosít. A FitKid a ritmikus gimnasztika, a tánc és az akrobatika ötvözete, mozgásanyagát és versenyszabályzatát Béres Alexandra első világbajnoki címének inspirációjára dolgozta ki a Magyar Fitness Szövetség (ma: Magyar FitKid Szövetség).

 

 

Szakosztályuk diplomás edzők közreműködésével biztosít FitKid edzési lehetőséget óvodás kortól tinédzser korig, kezdő szinttől a versenyzőkig. A TRIACTO FitKid csapatának tagjai bemutatókon, versenyeken és más fellépési lehetőségeken a szélesebb közönség előtt is bemutathatják tudásukat. Szakosztályunkban jelenleg 100-120 gyermek sportol, közülük több mint 60-an versenyzői csoportjainkban.

 

 

A Magyar FitKid Szövetség – amelynek az egyesület is tagja – 1997 óta szervez rendszeresen országos és nemzetközi FitKid versenyeket, ezeken szakosztályunk tehetséges növendékei is sikeresen szerepelnek. 1., 2. és 3. osztályú versenyzőink számos dobogós helyet értek el egyéniben és csapatban is Világkupákon, Európa Kupákon és országos versenyeken. Emellett szakosztályunkat több alkalommal is az a megtiszteltetés érte, hogy országos FitKid versenyeket rendezhettünk, legutóbb 2022. őszén 1. és 2. osztályú Országos FitKid Bajnokságot, Törökbálinton.

 

 

Célunk, hogy a FitKid-en keresztül megszerettessük a gyermekekkel a sportolást, a mozgás örömét, továbbá az egészséges táplálkozási szokások kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk. A versenyzők számára pedig szakszerű, egymásra épülő edzésekkel, versenygyakorlatok betanításával és gyakorlásával biztosítjuk a sikeres versenyzés lehetőségét.

Kezdő csoportjainkba folyamatos felvétellel várjuk a lányokat és a fiúkat is, versenycsoportjainkba csak korlátozott számban van felvétel rokonsportágakban versenyző gyerekek számára.

Nyáron edzőtáborok is várják az érdeklődőket.

 

Helyszínek:

Csik Ferenc Ált. Iskola és Gimn., Bp. II. kerület, Medve u. 5-7.

Kezdő, haladó, versenyelőkészítő, versenyzői csoportok

Móricz Zsigmond Gimnázium, Bp. II. kerület, Törökvész út 48-54.

Haladó, versenyzői csoportok

 

Kapcsolat:

dr. Tóth Krisztina szakosztályvezető

Tel: +36-30-208-4555

E-mail: triactofitkid@gmail.com

Keress bennünket a Facebook-on, Insta-n és a TikTok-on is!